söndag 26 juli 2009

Nynäshamn

Rullskidsprinten i Nynäshamn var en riktigt trevlig tillställning med fint väder, mycket publik och bra motstånd. För min egen del slutade tävlingen i semifinalen, där jag ställdes mot Petter Northug, Teodor Petersson och rullskidspecialisten Tobias Westman. Efter att ha haft en liten lucka under en stor del av loppet fick jag se mig frånspurtad av Teodor och Northug alldeles innan mållinjen. Men i vilket fall var det en riktigt rolig tävling och jag återvänder gärna! Trots allt fick jag ju faktiskt vinna ett heat och det var i landskampen då jag ställdes mot finländaren Sami Jauhojaervi.
Dessutom var det ju rätt skönt att få se Emil trycka dit Northug i spurten två gånger om. Det var imponerande! Får hoppas att han och ett par till av oss svenskar kan upprepa bedriften till vintern!

Idag har jag kört ett tretimmars stakpass här i Östersundstrakten, och som vanligt var det ett ihärdigt regnande under hela passet. Vädret har inte direkt varit på topp här i Östersund den senaste veckan. Men om man ska se nåt positivt så har man åtminstone inga kompisar som ligger på stranden och solar att vara avundsjuka på;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida