söndag 23 augusti 2009

Ammarnäs

Nu har livet i kappsäck börjat. Onsdag till lördag denna vecka har jag varit på läger med klubben i Ammarnäs, där det har blivit riktigt bra träning i fin fjällmiljö. Det var jag, Johan, David, Micke av de aktiva och sen så hade vi bra uppbackning av de två coacherna Tomas Åström och Sven-Erik "svärfar" Pajala. Vädret var inte direkt på vår sida och Tomas som aldrig hade varit i fjällen förut undrade varför alla människor tycker att det är så fint. Till och med tunneln i Torsby hade nog bjudit på bättre utsikt än vad vi hade. Man såg knappt handen framför sig i den täta dimman, och det ihärdiga regnandet gjorde ju inte precis saken bättre. Men bra träning blev det ju i vilket fall!

Apropå Torsby så drar jag faktiskt dit redan imorgon på läger. Det är vi sprintguttar som ska ha fartläger måndag till fredag, och förhoppningsvis slipper jag i alla fall regnet i tunneln!
Annars så har träningen gått riktigt bra på sistone, och snart börjar man längta till tävlingssäsongen.
Idag kommer Maggie hem efter U-lagets läger i Bruksvallarna, så vi avlöser varandra rätt bra. Livet i kappsäck har som sagt börjat;)



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida