lördag 29 augusti 2009

Torsby

Nu är jag hemma igen efter fem intensiva fartdagar i Torsby. Det blev riktigt bra träning hela veckan och hög kvalitet på fartpassen, trots att det var lite dålig uppslutning. Emil och Mats följde aldrig med ned till Torsby på grund av sjukdom, och när en lägerdag var avverkad lyckades Björn bli sjuk, så jag Brynte och Teo fick därför extra mycket tid med Arild och hans indianetricks.
Vi körde ett pass i tunneln om dagen, och det var inte direkt någon trängsel om man säger så, utan högst 3-4 personer som åkte samtidigt som oss. Det var ganska stor kontrast mot hur det kan se ut på hösten då man får trängas med 150 norrmänn, som dessutom brukar tycka om att stå stilla mitt i skidspåret. Så kommer det förmodligen att se ut om 2,5 vecka då vi har nästa läger i Torsby. Men som tur är kan ju Arild agera tolk, och säga några väl valda ord. Annars kanske vi plockar fram våra indianetricks, och då är det bäst att passa sig.
Kroppen känns i alla fall riktigt bra, och träningen har flytit på planenligt. På måndag är det förresten skolstart så då får man börja motionera hjärnan också.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida