måndag 18 oktober 2010

Portugal

Tre dagar har förflutit i Portugal, temperaturen ligger kring 25 grader, solen skiner, vattnet är varmt och träningsförhållandena är grymma. Det kan knappast bli bättre. Ett gråmulet, kallt och blåsigt Östersund lockar inte speciellt mycket. För att uttrycka det klarare så är hemlängtan inte alltför stor!
Tyvärr är laget lite desarmerat då både Brynte och Emil fick dåliga luftrör i Torsby och valde att stanna hemma. Men istället har vi fått bra förstärkning av Patrik Johansson och Fredrik Byström.
I morse blev det faktiskt nytt pers på 3000 m. Tiden är kanske inget som skulle räcka till att kvala in på friidrotts-VM, men ett nytt personbästa är alltid skoj.
På eftermiddagens rullskidpass blev det en rejäl masskrasch, då vi alla felbedömde en utförsbacke. Som de flesta vet är det inte så lätt att bromsa på rullskidor, och därför blir det lätt problem då man verkligen måste stanna på en gång. Bysse var den som fick tugga asfalt mest. Patrik fick mest käka lite taggiga blommor i diket. Teo var även han på väg ner i diket, men lyckades stå på benen och jag lyckades på nåt mirakulöst sätt stanna på vägen. Men som tur var blev det inga brutna ben eller större skador, även om Bysse gav ifrån sig några rätt plågosamma skrik då han skulle duscha efter passet!



Utsikten från hotellrummet

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida