onsdag 27 oktober 2010

Snöblandat regn, snålblåst, plus en grad

Snöblandat regn, snålblåst, plus en grad. Det var mitt sällskap på dagens eftermiddagspass. Portugal var inte så dumt alltså!
Det blev i alla fall två intensiva dagar i hufvudstaden med SOK. Vi fick lyssna på föreläsningar, göra olika mediaövningar, besöka SVT och en hel del annat. Lärorikt var det i alla fall, och förhoppningsvis får man praktisera sina nya kunskaper till vintern! Lite träning hanns med också, det blev en löprunda sent på måndagskvällen, Stockholm City by night i tights och löparskor. Glamouröst värre!
I morse blev det ett tufft intervallpass. 26 st 15x15 (15 sek insats 15 sek vila) sprättande skidgång samt 4x3 min A3+ intervaller löpning i backe. Kroppen kändes faktiskt riktigt bra och fullt återhämtad sedan förra veckan, så det var skönt. Tävlingslusten börjar komma mer och mer!
Imorgon blir det säsongens första skidpass här i Östersund. Det enorma konstsnöberget av sparad snö hade krympt till ungeför en tredjedel idag och inom några dagar ska det finnas en runda på hela 5 km!

Besök på SVT. Lampor fanns så att det räckte och blev över!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Synd att jag missade dig i måndags! Stockholmarna känns fortfarande lite stela på det här med tights.Skön blogg! Lycka till i vinter, ska bli superspännande att följa dig och de andra! /Perra
www.puppyts.se

29 oktober 2010 kl. 17:35  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida