onsdag 26 oktober 2011

Nytt samarbete

I dagarna blev det klart med ännu ett nytt samarbete. Contrado Redovisning AB har valt att samarbeta med mig under den kommande säsongen vilket känns väldigt roligt! Det kommer förhoppningsvis hjälpa oss båda att utvecklas mot ännu högre nivåer! Contrado har kontor i Östersund, Sundsvall och Sollefteå.
Här är en kort beskrivning av företaget (från http://www.contrado.se/):

"Contrado Redovisning har i dag 15 anställda på tre orter. Vår målsättning är att växa och bli ännu större.
Som kund hos Contrado avgör du själv hur mycket av dina resurser du skall satsa på den ekonomiska administrationen. Vi skräddarsyr en lösning som passar just ditt företag. Hos oss är du delaktig i redovisningsarbetet i den utsträckning du själv vill och avgör själv hur mycket redovisningen får kosta.
Vi kan aktivt ta del i skötseln av ditt företag genom att ta hand om hela redovisningen, löner, betalningsrutiner, faktureringar, bokslut och årsredovisningar etc och följer upp utfallet av redovisningen tillsammans med dig som kund. Vi planerar och budgeterar tillsammans med dig det kommande året. Vi är aktiva så att din privatekonomi påverkas på bästa möjliga sätt av ditt företags utveckling.
Vi vill växa och utvecklas tillsammans med dig som kund! Välkommen!"


2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Tja, schysst hemsida. Jag har en fråga; Hur långa stavar kör du med?

27 oktober 2011 kl. 11:06  
Blogger Jeppe sa...

Hej!

Tack! Dom är längre än vad dom flesta är långa :) 168 på klassiskt och 180 på skate.

27 oktober 2011 kl. 18:58  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida