fredag 30 december 2011

Jul

Tillbaka i Östersund igen efter julfirande i Ramundberget. Tomten kom tyvärr inte (kanske berodde det på att Ramund saknade tidningsaffär) men en bra jul blev det ändå. Har kunnat träna på en del, och kört några tuffa pass, vilket jag tror var precis det kroppen behövde. Tanken var att åka Skandinaviska Cupen i Hudiksvall nästa helg, men tyvärr har den blivit inställd och istället flyttad till Åsarna helgen efter. Tråkigt var ordet. Så nu blir det till att hålla i träningen lite längre, vilket i och för sig inte behöver vara så dåligt. Östersund bjuder dessutom på fint vinterväder med mycket snö och i princip alla spår är uppkörda.
Just det, jag fick två fina priser nu i veckan. Dels ST-pokalen av Sundsvalls Tidning och sen PT-medaljen av Piteå-Tidningen, vilket verkligen var roligt! Det är alltid kul att bli uppmärksammad för det man gör. Ett stort tack!
Och glöm inte att följa Tour de Ski. Som vanligt blir man alltid lika sugen på att åka när man sitter hemma och kollar på TV. Men jag får skrika mig trött i soffan istället. Snart är det dags för herrarnas jaktstart!

1 kommentarer:

Anonymous srianta sa...

kmr du tävla i Milano imorgon? Isf, stort lycka till, vi hejar på dig (och de få sv som kmr t start) för det är ni värda så goa å glada å vettiga som ni verkar!

13 januari 2012 kl. 19:52  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida