måndag 11 juni 2012

Piteläger

Har varit på läger i Piteå sen i fredags kväll. Här har Sven-Erik och Ingesson kört hårt med oss i Piteå-terrängen. Fina pass har det blivit. Och jobbiga. Löpintervaller, stavgång, crossfit, långpass på rullskidor och impulser har varit några av ingredienserna. Armarna var lite lagom trötta i morse efter 5,5 timme stakning på två dagar. Ikväll blir det därför ett cykelpass och sista-miunten-träning inför Vättern. Känner att paniken börjar komma krypande då ca 30 cykelmil i benen inte räcker särskilt långt om man ska cykla runt den där pölen relativt fort. Får ta och skaffa en armcykel.

3 kommentarer:

Anonymous Sofie sa...

Du får komma in till mig i Team Sportia tältet och köpa dig en ny superlätt cykel och lite extra grejer så du kommer flyga runt pölen. Eller helt enkelt bara säga hej. :)

11 juni 2012 kl. 22:41  
Blogger Stefan Lindbäck sa...

Bra kört idag, klart du fixar det där med oss, du är ju vältränad, mot oss andra hobby wannabees, samt att jag har ju paxat din rygg runt sjön, även fast du hittat bocken på styret så blev det lite mer aero så är du betydligt bättre ligga bakom än bakom Petter

12 juni 2012 kl. 00:59  
Anonymous Ewa och Rune sa...

Lycka till med Vättern-rundan!

12 juni 2012 kl. 21:01  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida